Arbëri

Bombolat e oksigjenit mund të blihen edhe online, LVV-ja dorëzon kallëzim penal

 Bombolat e oksigjenit mund të blihen edhe online, LVV-ja dorëzon kallëzim penal
 

Në kohën kur i tërë fokusi është te mungesa e oksigjenit dhe që familjarët duhet ta sigurojnë atë vetë, bombola të oksigjenit e aparatura përcjellëse po ofrohen për blerje në faqe interneti.

Prej 100 deri në 700 euro shkon çmimi për blerjen e një bombole apo aparature në faqen “MerrJep”.