Arbëri

Basha: Me mua kryeministër, për 6 muaj do kemi një Polici të standardeve të Policisë së Kosovës

 

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është shprehur se në momentin që do të bëhet kryeministër do të strukturojë Policinë e shtetit në Shqipëri. Dhe si shembull ka marrë atë të Kosovës.

Ai të martën, në një bashkëbisedim me gazetarë, ka thënë se brenda gjashtë muajve të parë si kryeministër i Shqipërisë, do të ta bëjë Policinë e Shtetit me standardet e asaj të Kosovës.