Arbëri

Policia në Shqipëri paralajmëron kundër mbajtjes së protestave

Policia në Shqipëri paralajmëron kundër mbajtjes së protestave
Foto: Reuters
 

Policia në Shqipëri paralajmëroi të hënën kundër mbajtjes së protestave për vrasjen e një qytetari nga një zyrtar policor.

Në deklaratën e lëshuar për media, Policia përmendi “situatën shqetësuese të shkaktuar nga pandemia e koronavirusit” dhe kërkoi që secili t’i respektojë masat e izolimit, të ndërmarra nga autoritetet shëndetësore.