Arbëri

22 vjet nga rënia e Mujë Krasniqit dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij

22 vjet nga rënia e Mujë Krasniqit dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij
 

Sot mbushen 22 vjet nga rënia heroike e komandantit të Brigadës 113 të Zonës Operative të Drenicës, Mujë Krasniqi - Kapuçi dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij, në kufirin shqiptaro-shqiptar.

Me këtë rast në ora 11:00, sot në vendin e rënies së dëshmorëve të kombit do të bëhen homazhe dhe do të vendosen kurora me lule.