Arbëri

Ambasadori gjerman: E ardhmja e Kosovës është në BE

 

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se e ardhmja e Kosovës është brenda Bashkimit Evropian dhe se ky rrugëtim kërkon ndërmarrjen e shumë reformave brenda vendit.

Rohde ka folur në tryezën “Raporti i BE-së për Kosovën 2020”, të organizuar nga Instituti Epik, me mbështetjen e Asistencës Zhvillimore të Gjermanisë të zbatuar përmes projektit të GIZ-it.