Arbëri

Kosova planifikon të aplikojë për grantet evropiane për projekte të reja infrastrukturore

Foto: Ilustrim
 

Kosova po planifikon që të aplikojë për projekte të reja infrastrukturore në kuadër të Kornizës së Investimeve të Ballkanit Perëndimor (WBIF), si strukturë e përbashkët e Komisionit Evropian, institucioneve financiare, donatorëve dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Në një njoftim të Ministrisë së Infrastrukturës, bëhet e ditur se ministri Arban Abrashi ka marrë pjesë në takimin e radhës të Komitetit Drejtues të WBIF-së.