Arbëri

Kamberi: Nacionalizmi ekstrem që ka dominuar në Serbi gjatë viteve të 90-ta ka ndryshuar vetëm formën

Kamberi: Nacionalizmi ekstrem që ka dominuar në Serbi gjatë viteve të 90-ta ka ndryshuar vetëm formën
 

Shefi i grupit të deputetëve “Lugina e Bashkuar – PAD e Sanxhakut”, Shaip Kamberi i Bujanocit deklaroi sot në Kuvendin Popullore të Serbisë se Serbia është shtet “ i papërfunduar”, e citojnë mediat e Brogradit, transmeton Koha.net.

Ende nuk është zgjidhur e ardhmja e saj dhe se “për shkak të aspiratave territoriale që vazhdojnë të jenë të fuqishme” Serbia nuk është në gjendje të kryej integrimin e vet të brendshëm, është shprehur ai.