Arbëri

MI-ja thotë se rrugët e Kosovës janë të kalueshme

MI-ja thotë se rrugët e Kosovës janë të kalueshme
Foto: MI
 

Ministria e Infrastrukturës ka lëshuar një raport ditor, lidhur me siç thotë ajo, mirëmbajtjen e auto-udhëve dhe rrugëve nacionale dhe rajonale në Kosovë.

“Në disa akse rrugore është hedhur kripë për shkak të ngricave, ndërsa reshje nuk ka pasur në asnjë aks rrugor. Mirëmbajtja e rrugëve vazhdon 24 orë në tërë Republikën e Kosovës”, thotë Mi-ja.