Arbëri

PDK rreth studimit për PE-në: Përmes këtij raporti u sulmua Amerika përmes VV-së dhe Kurtit

PDK rreth studimit për PE-në: Përmes këtij raporti u sulmua Amerika përmes VV-së dhe Kurtit
 

Studimin e bërë për nevojat e Komitetit të Politikës së Jashtme të Parlamentit Evropian, ku thuhet se Qeveria e Albin Kurtit është rrëzuar nga “një operacion dezinformues amerikan”, e ka kritikuar edhe Partia Demokratike.

Zëdhënësi i kësaj partie, Avni Bytyçi, thotoë se përmes këtij raporti, është sulmuar Amerika përmes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Albin Kurtit.