Arbëri

Pacolli është bërë pishman, i lyp pagat që s’i mori sa ishte në Qeveri

Behgjet Pacolli shpesh është krenuar se nuk merr as pagë e as mëditje nga shteti. Por tani, kur nuk është pjesë e Qeverisë, ai ka kërkuar që t’i kompensohen pagat që nuk i ka marrë. Bashkëpunëtorë të Pacollit kanë arsyetuar këtë kërkesë e në Qeveri nuk kanë dhënë shpresë se kompensimi do t’i bëhet

 

Behgjet Pacolli shpesh është krenuar se nuk merr as pagë e as mëditje nga shteti. Por tani, kur nuk është pjesë e Qeverisë, ai ka kërkuar që t’i kompensohen pagat që nuk i ka marrë. Bashkëpunëtorë të Pacollit kanë arsyetuar këtë kërkesë e në Qeveri nuk kanë dhënë shpresë se kompensimi do t’i bëhet

Behgjet Pacolli është bërë pishman që pati hequr dorë nga pagat në kohën sa ishte zëvendëskryeministër dhe ministër i Punëve të Jashtme. Tani i ka kërkuar Qeverisë që t’ia japë totalin e shumës që nuk e ka marrë.