Arbëri

Gjermania vendos rregulla të reja për qytetarët që vijnë në Kosovë

 

Gjermania ka vendosur rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Kosovë.

Ambasada e Kosovës në Gjermani njoftoi të premten se qytetarët që kthehen nga Kosova, duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik.