Arbëri

Gjatë pandemisë kërkesat u rritën për barna, u ndryshuan çmimet

 

Furnizimi me barna në SHSKUK gjatë muajve të parë të pandemisë i ka përplasur deputetët e Komisionit parlamentar për menaxhimin, ku ishte kompetente të raportonte drejtoresha e Barnatores Qendrore të SHSKUK-së, Gëzime Pllana.

Pllana është pyetur për planifikimet, kërkesat e rritura nga klinikat, si dhe stoqet e barnave e materialit shpenzues.