Arbëri

MTI-ja mbështet 32 biznese që i udhëheqin gratë

MTI-ja mbështet 32 biznese që i udhëheqin gratë
 

32 biznese, të udhëhequra nga gratë ndërmarrëse, kanë përfituar mbështetje në financim nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, e në kuadër të kësaj 140 gra do të punësohen. Kështu ka thënë ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjeve me gratë ndërmarrëse, ku ka theksuar se në vitin e ardhshëm do të rritet shuma me të cilën do të përkrahen me subvencione gratë.

Krasniqi ka thënë se kanë kërkuar mbështetjen e Bankës Botërore që të rritet përkrahje për gratë ndërmarrëse.