Arbëri

Rend e rregull në pritje për vaksinat sezonale

 

Për dy ditë, prejse ka filluar vaksinimi për gripin sezonal, janë vaksinuar mbi 1 mijë e 200 qytetarë të Prishtinës. Për dallim nga një ditë më parë, e mërkura ishte e qetë dhe nuk kishte tollovi. Edhe pse kishte mjaft të interesuar, qytetarët mbanin rend dhe respektonin distancën.

Në tendën ku po kryhet vaksinimi punojnë 4 ekipe mjekësore dhe puna aty, sipas qytetarëve, po kryhet shumë shpejt. “Sot më erdhi mundësia të vaksinohem. Nuk kam pritur as 5 minuta për vaksinim”, ka deklaruar Murat Rama, qytetar nga Prishtina, i cili u vaksinua të mërkurën.