Arbëri

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike kalon në Komisionin për buxhet

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike kalon në Komisionin për buxhet
 

Komisioni për Buxhet dhe Transfere me 6 vota për dhe 3 kundër, ka votuar raportin me rekomandime për Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Votimit të këtij raporti i ka paraprirë miratimi i 4 amemdamenteve të propozuara nga Partia Demokratike e Kosovës.