Arbëri

Në Shqipëri, 12 të vdekur e 832 raste të reja me COVID-19

Në Shqipëri, 12 të vdekur e 832 raste të reja me COVID-19
 

Autoritetet shëndetësore në Shqipëri kanë njoftuar se në 24 orët e fundit janë shënuar 12 të vdekur dhe 832 raste të reja me COVID-19.

Rastet pozitive kanë dalë nga 2.176 mostra të dyshimta për Sars CoV-2.