Arbëri

Pas raportimit të KOHËS, Bahtiri kërkon t’i ofrohet oksigjen ish-punëtorit të Trepçës

Foto: KOHA
 

Ish-punëtorit të Trepçës, Sokol Begut, që vuan nga sëmundjet kronike të mushkërive dhe diabetit, të premten i është ndërprerë furnizimi me oksigjen. Për këtë, nga Spitali i Mitrovicës është thënë se Begu nuk ka qenë duke përdorur oksigjen.

Një ditë pas raportimit të KOHËS, kryetari i kësaj komune, Agim Bahtiri, ka deklaruar se qasja e drejtorit të Spitalit ndaj ish-punëtorit të Trepçës, është e papranueshme dhe e patolerueshme.