Arbëri

Osmani lë mundësinë e transformimit të FSK-së para afateve të parashikuara

Osmani lë mundësinë e transformimit të FSK-së para afateve të parashikuara
Foto: KOHA
 

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka deklaruar se Ushtria e Kosovës është shndërruar në një ushtri modele falë sakrificës të djemve dhe vajzave të vendit.

Në Ditën e Forcave të Sigurisë së Kosovës, Osmani ka thënë se transformimi i FSK-së ka mundësi të ndodhë edhe para afateve të parashikuara.