Arbëri

Haxhiu: Klinikat për COVID-19 janë shndërruar në vatra të përhapjes së virusit

Haxhiu: Klinikat për COVID-19 janë shndërruar në vatra të përhapjes së virusit
 

Anëtari i Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Bekim Haxhiu thotë se spitalet janë në limitin e fundit para kolapsit.

Haxhiu nëpërmjet një postimi në Facebook, thotë se edhe dhomat e pacientëve të infektuar me koronavirus janë të mbushura me familjarë e edhe korridoret janë të mbushura me civilë e familjarë të pacientëve.