Arbëri

Vdiq profesori Daut Bislimi

Vdiq profesori Daut Bislimi
 

Ka vdekur profesori dhe historiani Daut Bislimi.

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë se kontributi i Bislimit në Universitetin e Prishtinës ishte i jashtëzakonshëm.