Arbëri

Kosnett: Po lëvizim me shpejtësi në zbatimin e marrëveshjes së Washingtonit

Kosnett: Po lëvizim me shpejtësi në zbatimin e marrëveshjes së Washingtonit
 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se Ambasada dhe partnerët e saj në po lëvizin me shpejtësi për të mbështetur Kosovën dhe Serbinë në zbatimin e marrëveshjes e cila është arritur mes Kosovës dhe Serbisë në Washington.

Në një komunikatë për media nga Oda Ekonomike Amerikane, në një takim virtual që është mbajtur me ambasadorin Kosnett, ai ka thënë se injorimi i ekonomisë dhe i përfitimeve të qytetarëve vështirëson ecjen përpara.