Arbëri

Rreth 70 % e punëtorëve në sektorin privat u infektuan gjatë pandemisë

Foto: KOHA
 

Mbi 70 % e punëtorëve teknikë dhe të sigurimit janë infektuar me koronavirus gjatë kohës së pandemisë.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, gjatë një konference për media ku ka shpalosur problemet e sektorit privat gjatë pandemisë.