Arbëri

Imeraj: Ngadalë drejt Republikës së Manastirit të Deçanit

Imeraj: Ngadalë drejt Republikës së Manastirit të Deçanit
 

Pas publikimit të marrëveshjes se 9 nëntorit 2020 rreth rrugës Deçan-Plavë nga KOHA ka reaguar kreu i Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, Shkodran Imeraj.

“Siç po shihet ngadalë e drejt Republikës se Manastirit të Deçanit. Të lumtë kryeministër Avdullah Hoti, se marrëveshje të dobishme paskeni negociuar për rrugën Deçan-Plavë dhe qytetarët e Deçanit me rrethinë. Kryeministër, kapitullimi i juaj para Manastirit të Deçanit paska qenë i tmerrshëm. Dorëheqja e juaj është dashtë të ndodhë më 9 nëntor 2020”, ka thënë Imeraj, bën të ditur Lidhja e Historianëve përmes një komunikate për media.