Arbëri

​Hapet fushata “T’i japim vendit ngjyra”, Majlinda Kelmendi shpallet ambasadore e kësaj nisme

​Hapet fushata “T’i japim vendit ngjyra”, Majlinda Kelmendi shpallet ambasadore e kësaj nisme
Foto: Ilustrim
 

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare “Ta Pastrojmë Kosovën”, kanë lansuar sot fushatën “T’i japim vendit ngjyra”, fushatë kjo e cila parasheh që brenda 10 vitesh në të gjithë Kosovën të mbillen 1.8 milionë drunj.

Në lansimin e fushatës, krahas drejtuesve të lartë të KOK-ut dhe ‘Ta pastrojmë Kosovën’ morën pjesë edhe figura të larta të sportit, politikës dhe artit.