Arbëri

Sot mblidhen pesë komisione parlamentare

Sot mblidhen pesë komisione parlamentare
 

Në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen sot pesë komisione parlamentare.

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, Komisioni për Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale, Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike si dhe Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis, janë këto pesë komisionet që do të mblidhen sot.