Arbëri

Administrata Biden pritet të jetë më proaktive karshi Kosovës, thonë njohësit e çeshtjeve politike

Administrata Biden pritet të jetë më proaktive karshi Kosovës, thonë njohësit e çeshtjeve politike

Fitorja e Joe Bidenit në zgjedhjet presidenciale të SHBA-së po konsiderohet si lajm i mirë për Kosovën. Njohësit e çeshtjeve politike dhe të sigurisë vlerësojnë se Administata Biden do të jetë më proaktive karshi Kosovës.

Biden është projektuar fitues i zgjedhjeve presidenciale të SHBA-së më 3 nëntor.