Arbëri

Odat ekonomike kundër mbylljes totale: Rrezikohet humbja e vendeve të punës dhe mbyllja e bizneseve

Odat ekonomike kundër mbylljes totale: Rrezikohet humbja e vendeve të punës dhe mbyllja e bizneseve
Foto: Koha/Ilustrim

Mbyllja totale eventuale po konsiderohet e rrezikshme për humbjen e vendeve të punës dhe që mund të çojë drejt falimentimit të bizneseve, duke e dërguar në këtë mënyrë vendin drejt kolapsit.

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) Berat Rukiqi në një intervistë për Ekonomia Online, ka thënë se nëse vihen në zbatim masat e mbylljes totale rrezikohet stabiliteti financiar i vendit në aspektin buxhetor.