Arbëri

Qytetarët ndajnë mendime të ndryshme rreth llojit të maskave mbrojtëse nga COVID-19

 

Maskat mbrojtëse janë bërë pjesë e përditshmërisë së qytetarëve të vendit.

Shtimi i numrit të rasteve pozitive me COVID-19, gjobat policore për mosvënie të maskës si dhe rreziku i infektimit, kanë bërë që ata të vendosin edhe për llojin e maskës që duan ta bartin.