Arbëri

Deputeti i VV-së për licencimin e Kelkosit: Krimi ka lëshuar rrënjët brenda institucioneve

 

Deputeti i Vetëvendosjes, Artan Abrashi, ka thënë se krimi i organizuar ka lëshuar thellë rrënjët brenda institucioneve të vendit.

Abrashi ka reaguar pas vendimit të Zyrës së Rregullatorit për Energji, që vendosi t’i japë licencë 40-vjeçare Kelkosit për operim me dy hidrocentrale, në Deçan dhe Belaje.