Arbëri

Gjobitet kompania “Limak” për mungesën e trajnimeve të duhura për stafin

Problemet me sigurinë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës të identifikuara ndër vite kanë përfunduar me një ndëshkim prej 10 mijë eurosh për kompaninë “Limak”, e cila e menaxhon Aeroportin.

 

Problemet me sigurinë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës të identifikuara ndër vite kanë përfunduar me një ndëshkim prej 10 mijë eurosh për kompaninë “Limak”, e cila e menaxhon Aeroportin.

Një inspektim i Autoritetit Civil të Kosovës ka gjetur se stafi i “LIMAK”-ut ka mungesë të trajnimit bazik për sistemin e menaxhimit të sigurisë, mungesë e trajnimeve për ndihmën e parë dhe fikjen e zjarrit.