Arbëri

Telekomi kërkon reagim të fuqishëm nga Qeveria për kthimin e mjeteve nga Dardafoni

Telekomi kërkon reagim të fuqishëm nga Qeveria për kthimin e mjeteve nga Dardafoni
Foto: KOHA
 

Menduh Abazi, drejtor i Departamentit për Relacion me Publik në Telekom, në një konferencë për media ka thënë se gjithçka është kthyer në pikën zero, derisa ka kërkuar ndihmën e Qeverisë në kthimin e mjeteve nga Dardafoni.

“Llogaritë kanë bllokuar të hënën dhe paratë kanë filluar të tërhiqen dje. Edhe pse është paralajmëruar që marrëveshja është finalizuar dhe ka pasur të ndodhë vetëm akti ceremonial i nënshkrimit të marrëveshjes”, ka thënë Abazi.