Arbëri

“Lugina e Diellit”, lagje pa leje dhe dëshmi e diskriminimit të shqiptarëve në veri

 

Lugina e Diellit, njëra nga lagjet më të përfolura në Zveçan, po ndërtohet pa lejen mjedisore të Ministrisë së Mjedisit dhe Ekonomisë.

Pamjet nga terreni tregojnë që rreth 300 shtëpitë e banimit dhe ndërtesa kolektive janë afër përfundimit, mirëpo në Ministrinë e Mjedisit thonë ato po bëhen pa leje mjedisore, ka raportuar KOHA.