Arbëri

Takohen drejtorët e doganave të Kosovës e të Shqipërisë, në fokus bashkëpunimi

Takohen drejtorët e doganave të Kosovës e të Shqipërisë, në fokus bashkëpunimi

Është mbajtur takim në mes të drejtorëve të përgjithshëm të Doganës së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Mes temave, siç thuhet në njoftimin e Doganës së Kosovës, ka qenë bashkëpunimi në fushën e doganave dhe diskutimi i çështjeve operative me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës së përbashkët kufitare.