Arbëri

KQZ-ja në pritje të rekomandimeve nga IKSHPK për zgjedhjet në Podujevë e Mitrovicë

KQZ-ja në pritje të rekomandimeve nga IKSHPK për zgjedhjet në Podujevë e Mitrovicë

KQZ do të presë rekomandimet e IKShPK-së se si do të organizohet votimi për personat që janë me COVID-19, në zgjedhjet për kryetar të Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut.

Në mbledhjen e sotme të KQZ-së Valdete Daka, tha se do të kenë rekomandime nga IKSHPK se si do të veprohet me personat që janë të infektuar me COVID-19.