Arbëri

Maas: Nuk ka alterantivë tjetër për Kosovën e Serbinë ndaj një marrëveshje gjithëpërfshirëse

Maas: Nuk ka alterantivë tjetër për Kosovën e Serbinë ndaj një marrëveshje gjithëpërfshirëse

Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Heiko Maas, ka thënë se nuk ka alternativë tjetër ndaj një marrëveshje gjithëpërfshirëse, të qëndrueshme dhe ligjërisht detyruese mes Kosovës e Serbisë.

Maas ka folur në një konferencë sot me titullin “Të rinjtë, migracioni dhe sfidat demografike në Ballkanin Perëndimor”.