Arbëri

Hoti konfirmon pjesëmarrjen në takimin e liderëve ballkanikë për Mini-Schengen

Hoti konfirmon pjesëmarrjen në takimin e liderëve ballkanikë për Mini-Schengen
 

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se do të merr pjesë në takimin e liderëve ballkanik për të ashtuquajturin Mini-Schengen.

Ai tutje i është kundërpërgjigjur reagimeve të shumta kundër vendimit për shuarjen e Task-forcës antikorrupsion, ndërkohë që nuk ka komentuar deklarimet e Donald Trump, se ai bashkë me presidentin serb Aleksandar Vuçiq janë ‘përqafur dhe puthur’ gjatë takimit në Shtëpinë e Bardhë.