Arbëri

Sulmohet një teknik i Klinikës së Radiologjisë në vendin e punës

Sulmohet një teknik i Klinikës së Radiologjisë në vendin e punës

Oda e Infermierëve të Kosovës ka dënuar sulmin ndaj një tekniku të Klinikës së Radiologjisë.

Përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare në Facebook, Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë ka dënuar ashpër sulmin ndaj teknikut të radiologjsië B.R., që ka ndodhur në vendin e tij të punës, në Klinikën e Radiologjisë në QKUK.