Arbëri

Bërnabiq: Kosova, sfida më e madhe politike

Bërnabiq: Kosova, sfida më e madhe politike

Mandatarja për formimin e Qeverisë së re të Serbisë, Ana Bërnabiq, ka paraqitur ekspozenë e saj në Kuvendin e Serbisë, të mërkurën, përmes të cilës prezantoi përparësitë dhe programin e qeverisë së re para deputetëve.

Më pas, kandidatët për ministra bënë betimin, me çka kabineti i Ana Bërnabiqit filloi mandatin e ri.