Arbëri

Jevtiq: Kemi siguruar kushte për kthim të familjeve të komuniteteve joshumicë

 

Ministri për Kthim dhe Komunitete, Dalibor Jevtiq ka thënë se për familjet e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian, janë siguruar të gjitha kushtet për kthim në Kosovë.

Ai tutje ka shtuar se askush nuk guxon t’i ndalojë këto familje që të kthehen në Kosovë.