Arbëri

Kampi Al Hol në Siri do të mbyllet, autoritetet kurde u kërkojnë shteteve t'i tërheqin qytetarët e tyre

Kampi Al Hol në Siri do të mbyllet, autoritetet kurde u kërkojnë shteteve t'i tërheqin qytetarët e tyre
Foto: AP

Drejtori i Sigurisë pranë Institutit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, në Kosovë, Bedri Elezi këtë të martë ka theksuar se autoritetet kurde kanë kërkuar nga vendet që kanë shtetas në Siri që të bëjnë tërheqjen e tyre.

Elezi ka theksuar se tërheqja e shtetasve që ndodhen në kampin Al Hol është dhe një presin nga ana e autoriteteve kurde.