Arbëri

Mision i kompletuar, katër fëmijë e një grua kthehen në Shqipëri nga kampi Al-hol në Siri

Mision i kompletuar, katër fëmijë e një grua kthehen në Shqipëri nga kampi Al-hol në Siri

Amar Rasha, Emel Rasha, Hatixhe Rasha nëna e tyre Floresha Rasha dhe 13-vjeçari Endri Dumani, sot kanë mbërritur në Shqipëri pas shumë vitesh në Siri.

Pamjet nga mbërritja e tyre në aeroportin e Rinasit, të shoqëruar nga kryeministri Edi Rama, janë transmetuar drejpërsëdrejti nga televizionet shqiptare, raporton Tch.