Arbëri

Nis periudha e aplikimit të subjekteve politike për kryetar të Mitrovicës së Veriut, për Podujevën certifikohen 3 kandidatë

Nis periudha e aplikimit të subjekteve politike për kryetar të Mitrovicës së Veriut, për Podujevën certifikohen 3 kandidatë
Foto: Ilustrim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes një njoftimi bën të ditur se ka filluar periudha e aplikimit për certifikim të subjekteve politike (partitë politike; iniciativat qytetare; koalicionet; dhe kandidatët e pavarur) që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komunë në Mitrovicën e Veriut. Ky afat përfundon më 30 tetor, në orën 18:00.

Të gjitha informacionet e detajuara për këtë periudhë janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së: