Arbëri

Ruçi kërkon nga Kuba ta njohë Kosovën

Ruçi kërkon nga Kuba ta njohë Kosovën

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, priti ambasadoren e Kubës, Caidad Yaira Cueto Milian, me rastin e fillimit të detyrës së saj.

Kryetari i Kuvendit, Ruçi, theksoi interesin e Shqipërisë për zgjerimin e marrëdhënieve dypalëshe, përmes nxitjes së procesit të konsultimeve politike dhe bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, shkëmbimeve tregtare, turizmit, kulturës etj.