Arbëri

Kërkohet rikthimi i kontrolleve mjekësore në pikat kufitare

Kërkohet rikthimi i kontrolleve mjekësore në pikat kufitare
Foto: Ilustrim

Shtetet fqinje kanë regjistruar numër në rritje të rasteve të reja ditore me COVID-19 në javën e fundit, por megjithatë, në asnjë prej pikave kufitare nuk ka kontrolle mjekësore siç ishin aplikuar në muajt e izolimit.

Komisioni për Shëndetësi pritet t’i drejtohet me kërkesë Ministrisë së Shëndetësisë për të kuptuar se kur do të kthehen ekipet mjekësore në pikat kufitare si dhe në Aeroportin e Prishtinës. Madje, deputetët opozitarë të këtij komisioni thonë se ministria nuk i ka njoftuar fare rreth vendimit për të larguar ekipet mjekësore.