Arbëri

Selmanaj: Qeveria Hoti është e vendosur ta luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin

Selmanaj: Qeveria Hoti është e vendosur ta luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, ka thënë se kushto që e bën fajtore Qeverinë për krimet e kryera nga ndonjë nëpunës nëpër institucione, nuk ka njohuri themelore për organizimin dhe funksionimin e administratës shtetërore.

Ai në një postim në Facebook ka insistuar se Qeveria Hoti është e vendosur për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit.