Arbëri

Shqipëria e mbështet dialogun Kosovë-Serbi

Shqipëria e mbështet dialogun Kosovë-Serbi

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi ka pritur delegacionin e Komisionit të Jashtëm Parlamentar të Kosovës të kryesuar nga Time Kadrijaj, ndërkohë në takim ishte dhe ambasadori kosovar, Nait Hasani.

Ruçi ka deklaruar se Shqipëria e mbështet dialogun Kosovë-Serbi, por s’mund të ketë një marrëveshje të suksesshme menjëherë. Ai thotë se me SHBA dhe BE asgjë s’është e pamundur dhe se rezultati përfundimtar duhet të jetë njohja e ndërsjellët mes dy vendeve.