Arbëri

Reçica: S’do të ketë kompromis ndaj atyre që nuk respektojnë masat e sigurisë në punë

Reçica: S’do të ketë kompromis ndaj atyre që nuk respektojnë masat e sigurisë në punë

Në kuadër të Javës Evropiane për Siguri dhe Shëndet në Punë, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, bashkë me kryeinspektorin e Inspektoratit Punës, Ekrem Kastrati, kanë vizituar sot një nga kantieret e ndërtimit të lartë në kryeqytet.

Reçica, ka thënë se do të jenë të pa kompromis ndaj atyre që nuk respektojnë masat për mbrojtjen në punë.