Arbëri

Mblidhen 108 thasë mbeturina në shtratin e Lumbardhit

Mblidhen 108 thasë mbeturina në shtratin e Lumbardhit
Foto: Facebook
 

Shoqata e Bjeshkatarëve “Sharri” dhe “Bunarfest”, sot kanë ndërmarrë një aksion për pastrimin e lumit Lumbardh, ku janë grumbulluar 108 thasë mbeturina.

Mbeturinat thuhet se ishin grumbulluar në kaskadat e Marashit tek Andrra, ndërsa bëhet me dije se niveli i papastërtisë në Lumbardh vazhdon të jetë shqetësim serioz.