Arbëri

Surroi: Mos e fajësoni Lajçakun

Foto: Koha
 

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi, vlerëson se nuk i bën mirë vendit që brengosja kolektive me negociatat me Serbinë të transformohet në energji negative drejtuar lehtësuesit evropian për dialogun, Miroslav Lajçak.

Sipas Surroit, Lajçak po konstaton gjendjen faktike të trashëguar nga marrëveshjet e nënshkruara mes kryeministrave të Kosovës dhe kryeministrit e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në Bruksel.