Arbëri

Një i vdekur e 80 raste pozitive me koronavirus në Kosovë brenda 24 orëve

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar 80 raste pozitive me COVID-19 dhe 1 person ka vdekur. 55 pacientë janë shëruar.

Në total, numri i rasteve pozitive në Kosovë është 16.425. I të vdekurve është 650 dhe 14,460 i të shëruarve.